Swisha en gåva till 90 18 003 Swish

Tips på julklappar

till mamma, pappa, flickvän eller syskon

Kvinna till Kvinna finns för att ge kvinnor makt över sina egna liv. När du köper dina julklappar hos oss så stödjer du samtidigt kvinnor i några av världens mest utsatta områden. Din julklapp blir någonting mer – den får en större betydelse och gör skillnad för fler!

Hitta den perfekta julklapparna i vår webshop

Frågor och svar

 • Vad gör mina gåva för skillnad?

  Din gåva hjälper oss exempelvis att kunna:

  – Ge skydd och stöd till kvinnor som utsatts för övergrepp.

  – Ge juridiskt stöd till de som utsatts för våld.

  – Ge yrkesutbildning för att öka möjligheterna att kunna försörja sig.

  – Ge stöd och skydd till kvinnor som befinner sig på flykt.

 • Kommer pengarna fram?

  Vi är stolta över att hela 93 % av Kvinna till Kvinnas intäkter går till arbetet för kvinnors rättigheter. 7 % går till administration och insamling.

  Kvinna till Kvinna har 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Vi är också medlem i Giva Sverige som arbetar för att insamling ska bedrivas på ett etiskt korrekt sätt.

Tryggt givande

Etiskt och effektivt.

Vår verksamhet finansieras av företag, organisationer och privatpersoner, bland annat får vi stöd från Sida, Radiohjälpen och Svenska PostkodLotteriet. Kvinna till Kvinnas verksamhet granskas av Svensk Insamlingskontroll. Vårt 90-konto garanterar att din gåva används effektivt och ansvarsfullt.  93 % av Kvinna till Kvinnas totala intäkter går till verksamhetens ändamål. Kvinna till Kvinna är även medlem i Giva Sverige och följer deras etiska krav och koder.