Swisha en gåva till 90 18 003 Swish

Stöd oss

Ge en gåva som gör skillnad – ditt stöd är livsviktigt

Olive och Gisele, Rwanda Foto: Aline Niwenshuti

När du skänker pengar stöttar du arbetet för jämställdhet och kvinnors mänskliga rättigheter. Du kan bli månadsgivare, ge en gåva eller handla i vår shop – oavsett så är du med och bidrar till förändring!

Bli månadsgivare: stå upp för kvinnors rättigheter varje dag

Som månadsgivare stöttar du kvinnors rättigheter varje dag, året om! Du bidrar till att bygga en stabil verksamhet som kan planeras långsiktigt. Din månadsgåva används där behoven är som störst och gör mest nytta.

 

Bli månadsgivare »

Din gåva behövs!


Genom att donera pengar till Kvinna till Kvinnas arbete är du med och bidrar till att kvinnor i över 20 länder får en tryggare framtid.

Du gör det möjligt för oss att förebygga våld mot kvinnor och se till att kvinnor som utsatts för våld får hjälp.

Ge din gåva här

Stöd Kvinna till Kvinnas katastroffond

Krig, konflikter och naturkatastrofer slår familjer och samhällen i spillror. Kvinnor och flickor drabbas extra hårt. Var med och stöd Kvinna till Kvinnas katastroffond som riktar insatser dit behoven är störst.

Läs mer här »

Ge bort ett gåvokort

Välj om du vill köpa ett tryckt eller digitalt gåvokort

Handla en present till dig själv eller någon du tycker om

Fler sätt att bidra

Starta en insamling för kvinnors rättigheter!

Ska du springa ett lopp, fyller du år eller vill du helt enkelt bara engagera dina vänner till att vara med i kampen för kvinnors rättigheter?

Läs mer här om hur du startar din insamling »

 

Missa inte vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om kvinnors rättigheter i världen, lediga jobb och mycket mer.

Jag samtycker till att mina uppgifter behandlas och lagras i enlighet med GDPR. Läs mer om vår hantering av personuppgifter

Dina pengar når fram!

92 % av Kvinna till Kvinnas totala intäkter går till verksamhetens ändamål.

Vår verksamhet finansieras av företag, organisationer och privatpersoner, bland annat får vi stöd från Sida, Radiohjälpen och Svenska Postkodlotteriet. Kvinna till Kvinnas verksamhet granskas av Svensk Insamlingskontroll. Vårt 90-konto garanterar att din gåva används effektivt och ansvarsfullt. Kvinna till Kvinna är även medlem i Giva Sverige och följer deras etiska krav och koder.