Stå upp för kvinnors rättigheter varje dag
Bli månadsgivare »
Ge en SMS-gåva

Var med och gör skillnad!

Bli månadsgivare »
Foto: Cato Lein

Din gåva behövs!

Genom att stödja Kvinna till Kvinnas arbete är du med och bidrar till att kvinnor i över 20 länder får en tryggare framtid. Du gör det möjligt för oss att förebygga våld mot kvinnor och se till att kvinnor som utsatts för våld får hjälp.

Ge din gåva här

Gå vidare »

Stå upp för kvinnors rättigheter varje dag – bli månadsgivare!

Världen över utsätts kvinnor för våld just för att de är kvinnor. Det tänker vi aldrig acceptera! Kvinna till Kvinna når tusentals kvinnor i 20 länder och jobbar varje dag för att få ett stopp på våldet. Var med oss och gör världen mer jämställd varje dag – året runt!

Bli månadsgivare här »

 

Besök vår webbshop

Fler sätt att ge

Starta en insamling för kvinnors rättigheter!

Ska du springa ett lopp, fyller du år eller vill du helt enkelt bara engagera dina vänner till att vara med i kampen för kvinnors rättigheter?

Läs mer här om hur du startar din insamling »

 

Missa inte vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om kvinnors rättigheter i världen, lediga jobb och mycket mer.

Investera i kvinnors rättigheter!

Vill du och ditt företag göra skillnad för kvinnors rättigheter? Nu kan ni enkelt göra en betydelsefull insats för kvinnor runt om i världen.

Dina pengar når fram!

96 procent av din gåva går direkt till arbetet för kvinnors rättigheter!

Kvinna till Kvinna kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Vårt 90-konto garanterar att dina pengar används så effektivt och ansvarsfullt som möjligt. När du skänker 100 kr går 96 kronor direkt till arbetet för kvinnors rättigheter. Endast fyra procent av Kvinna till Kvinnas insamlade medel 2017 gick till administration.

Instagram