Swisha en gåva till 90 18 003

Tillsammans för en jämställd värld!

Ge en företagsgåva »
Foto: Christopher Herwig

Varmt välkommen att som företag stötta eller samarbeta med oss

Du och ditt företag kan vara med och förebygga våld och övergrepp mot kvinnor, förhindra lidande och bidra till demokratisk utveckling och en jämställd värld. Tillsammans med våra företagsgivare och företagspartners arbetar vi för att nå långsiktiga resultat och öka engagemanget för jämställdhet och kvinnors mänskliga rättigheter.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Tel: 08-588 891 58
E-post: foretag@kvinnatillkvinna.se

Foto: Maja Brand

”Ärren påminner om tiden som varit”

Irma läste på universitet och drömde om att bli journalist. Istället tvingades hon, liksom många andra flickor och kvinnor i Georgien, att gifta sig mot sin vilja. Mannen misshandlade och terroriserade henne under flera års tid. En gång när han slog henne besinningslöst krossade han hennes kindben och bröt hennes käke. 

”Jag låtsades att jag var död och var livrädd att han skulle ge sig på barnen som låg och sov i rummet bredvid”, berättar Irma. 

Vändningen för Irma var kontakten med ett kvinnocenter som drivs av en av Kvinna till Kvinnas partnerorganisationer. Där fick hon och barnen tak över huvudet, trygghet och psykologiskt stöd.

Varje dag, året runt, arbetar vi för att ge stöd till kvinnor som Irma. Ditt företag kan vara med och stoppa våldet.

 

Bidra till att uppfylla de Globala målen

Världens ledare har förbundit sig till 17 globala mål för att uppnå tre fantastiska saker fram till år 2030: att avskaffa extrem fattigdom, att minska ojämlikheter och orättvisor i världen och att lösa klimatkrisen.

Genom de Globala målen för hållbar utveckling kan det här uppnås – för alla människor världen över. Kvinna till Kvinnas arbete bidrar främst till tre av dessa mål: 5 jämställdhet, 16 fredliga och inkluderande samhällen och 17 genomförande och globalt partnerskap.

När ert företag stöttar Kvinna till Kvinna är ni också med och bidrar till att uppfylla målen. 

Läs mer om vårt arbete för kvinnors rättigheter »

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Tel: 08-588 891 58
E-post: foretag@kvinnatillkvinna.se

Era pengar når fram!

Etiskt och effektivt.

Vår verksamhet granskas av Svensk Insamlingskontroll. Vårt 90-konto garanterar att din gåva används effektivt och ansvarsfullt. Kvinna till Kvinna är också medlem i Giva Sverige och följer deras etiska krav och koder. 92 % av Kvinna till Kvinnas totala intäkter går direkt till verksamhetens ändamål.

                      

Estrid