Ge en SMS-gåva

Mäns våld mot kvinnor tar inte julledigt.

Ge en julgåva som gör skillnad »

Er julgåva kan vara skillnaden mellan en kvinnas flyktplaner och julplaner.

Det är nämligen så att mäns våld mot kvinnor inte tar julledigt. Det existerar alla dagar på året. Hemmet, som borde vara den tryggaste platsen, är för många den farligaste när våldet kommer från en närstående.

Genom att skänka en julgåva till Kvinna till Kvinna är ni med oss i kampen för att stoppa våldet. Ni gör det möjligt för oss att se till att våldsdrabbade kvinnor runt om i världen får stöd och ett bättre liv. Och ni gör att vi kan fortsätta förändra lagstiftning och attityder för att stoppa våldet – en gång för alla.

Ge fler kvinnor den framtid de har rätt till – ge er julgåva här »

Så här enkelt gör ni skillnad:

  1. Ge er julgåva direkt på vår hemsida.
  2. Som tack för er gåva får ni ett fint material att använda i er interna och externa kommunikation. Materialet laddar du enkelt ned via en länk som vi skickar med e-post.
  3. Ni är nu med oss i kampen för att stoppa våld mot kvinnor.

Ge er julgåva här »

En av världens främsta kvinnorättsorganisationer

Kvinna till Kvinna bildades 1993 som en reaktion på våldet mot kvinnorna i kriget på Balkan. Idag är Kvinna till Kvinna en av världens främsta kvinnorättsorganisationer och har 100 samarbetspartners på plats i 20 länder runt om i världen.

Till medarbetare och kunder

Köp en gåva till stöd för kvinnors rättigheter som present till medarbetare, kunder eller som talartack. Varje produkt levereras med ett kort som berättar hur ert stöd gör skillnad.

Era pengar når fram!

96 procent av er gåva går direkt till arbetet för kvinnors rättigheter! Kvinna till Kvinna kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Vårt 90-konto garanterar att era pengar används så effektivt och ansvarsfullt som möjligt.

Bidra till att uppfylla de Globala målen!

Världens ledare har förbundit sig till 17 globala mål för att uppnå fyra fantastiska saker till år 2030. Att avskaffa extrem fattigdom. Att minska ojämlikheter och orättvisor i världen. Att främja fred och rättvisa. Att lösa klimatkrisen.

Genom de Globala målen för hållbar utveckling kan det här uppnås. I alla länder. För alla människor. Kvinna till Kvinnas arbete bidrar främst till tre av dessa mål: 5 Jämställdhet, 16 Fredliga och inkluderande samhällen och 17 Genomförande och globalt partnerskap. 

När ert företag stöttar Kvinna till Kvinna är ni också med och bidrar till att uppfylla målen!

Visste du att ...

0miljoner
flickor världen över har utsatts för våldtäkt eller andra tvingande sexuella handlingar.
0 av 3
av världens kvinnor utsätts för våld eller sexuellt våld någon gång under sitt liv.
Läs om vårt arbete »
0procent
av er gåva går direkt till ändamålet.

Era pengar når fram!

96 procent av er gåva går direkt till arbetet för kvinnors rättigheter! Kvinna till Kvinna kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Vårt 90-konto garanterar att era pengar används så effektivt och ansvarsfullt som möjligt. När ni skänker 100 kr går 96 kronor direkt till arbetet för kvinnors rättigheter. Endast fyra procent av Kvinna till Kvinnas insamlade medel 2017 gick till administration. Läs mer här om hur gåvor användes 2017 »

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Anna Tjäder, Partnership & Marketing Manager
Telefon: 070-674 10 03
E-post: anna.tjader@kvinnatillkvinna.se