Swisha en gåva till 90 18 003 Swish

Stöd Kvinna till Kvinna som UF-företag

Vill du stödja Kvinna till Kvinnas arbete för kvinnors rättigheter genom ditt UF-företag? Då är vi mycket tacksamma över det. Alla bidrag är mycket viktiga och välkomna i arbetet för en mer jämställd värld.

Här följer några tips och råd, samt en del viktiga riktlinjer som är bra att känna till innan ni drar igång:

  • Vi har tyvärr ingen möjlighet att göra samarbeten med UF-företag, exempelvis bekosta framställningen av en viss produkt, betala resekostnader eller andra utgifter.
  • Vår logotyp får endast användas av våra samarbetspartners där vi har samarbetsavtal. Ni kan i skrivande text referera till att ni stödjer Kvinna till Kvinna och arbetet för kvinnors rättigheter.
  • Kvinna till Kvinna ger regelbundet ut rapporter och andra publikationer. Varje år ger vi också ut en verksamhetsberättelse där vi berättar om vårt arbete under det gångna året. Informationen hittar du här och den får du gärna nyttja när du kommunicerar om oss.
  • En gåva innebär inga förpliktelser eller avtal. Som tack får ni ett marknadsföringskit med inspirerande kommunikationsmaterial att dela med kunder och medarbetare. Väljer ni att sätta in pengarna som företag så gör ni det här.
  • Ni kan också välja att donera som privatperson och då gör ni det här.

 

Kontakta oss

Om ni behöver hjälp så kan alltid kontakta vår givarservice:

Email: givarservice@kvinnatillkvinna.se
Telefon:
08-588 891 58