Swisha en gåva till 90 18 003 Swish

Hitta presenter för alla tillfällen

Noggrant utvalda presenter som gör skillnad

Kevine, Rwanda 2022. Foto: Gloria Powell

När du köper dina presenter hos Kvinna till Kvinna är du samtidigt med och stöttar arbetet för kvinnors rättigheter på några av världens tuffaste platser. Vi har valt ut fina presenter som är uppskattade gåvor till dig själv eller någon annan.

Presenttips för olika tillfällen

Vad är bättre än blommor? Jämställdhet!

Ge bort ett av våra gåvokort och ge flickor och kvinnor en ljusare framtid. Det digitala kortet levereras via e-post i form av en nedladdningsbar pdf i A4-storlek och det tryckta kortet skickas efter mottagen order.

 

Köp gåvokort »
Bli månadsgivare »
Oline, Rwanda 2022

Bli månadsgivare och var med oss i kampen varje dag

Världen över utsätts kvinnor för våld, just för att de är kvinnor. Som månadsgivare finns du med oss varje dag och bidrar till långsiktig förändring. För varje kvinnas rätt till en egen röst och en trygg framtid. Du bidrar med så mycket du vill, så länge du vill.

 

Bli månadsgivare »

Tryggt givande

Etiskt och effektivt.

Vår verksamhet finansieras av företag, organisationer och privatpersoner, bland annat får vi stöd från Sida, Radiohjälpen och Svenska PostkodLotteriet. Kvinna till Kvinnas verksamhet granskas av Svensk Insamlingskontroll. Vårt 90-konto garanterar att din gåva används effektivt och ansvarsfullt.  93 % av Kvinna till Kvinnas totala intäkter går till verksamhetens ändamål. Kvinna till Kvinna är även medlem i Giva Sverige och följer deras etiska krav och koder.