Swisha en gåva till 90 18 003 Swish

Mors dag-presenter för kvinnors rättigheter

Kvinna till Kvinna finns för att ge kvinnor en röst. Vi ger kvinnor makt över sina egna liv och i samhället. När du köper ett gåvokort eller en mors dag-present i vår shop så stödjer du kvinnor i några av världens mest utsatta områden.

Hos oss köper du enkelt gåvor till mors dag den 30 maj 2021. I Kvinna till Kvinnas gåvoshop kan du på bara några minuter köpa en present som stödjer vårt arbete för att förbättra kvinnors rättigheter överallt och varje dag.

Beställ ett gåvokort till mors dag

När du köper ett gåvokort på mors dag är du med och gör det möjligt för oss att förebygga våld mot kvinnor och se till att kvinnor som utsatts för våld får hjälp.

Beställ ett digital gåvokort för att få det skickat direkt till din e-postadress. Då kan du enkelt skriva ut kortet själv eller skicka det vidare.

 

Köp ett tryckt gåvokort här »

Köp ett digitalt gåvokort här »

Hitta den perfekta presenten till mors dag i vår gåvoshop

Tryggt givande

När du skänker pengar till Kvinna till Kvinna kan du känna dig trygg med att din gåva används effektivt, etiskt och ansvarsfullt. 92 % av Kvinna till Kvinnas totala intäkter går till verksamhetens ändamål, och insamlingen sker via 90-konto under tillsyn av Svensk Insamlingskontroll.