Swisha en gåva till 90 18 003
Foto: Christopher Herwig

Företag – ge en livsviktig julgåva

Mäns våld mot kvinnor tar inte julledigt. Den plats som ska vara tryggast under julen blir farligast när hotet kommer från en närstående. Kvinna till Kvinna arbetar i 20 länder runt om i världen för att våld mot kvinnor ska upphöra och för att de som drabbas ska få stöd och skydd. Nu kan du och ditt företag vara med och ge fler kvinnor en hoppfull framtid.

Genom att skänka en julgåva till Kvinna till Kvinna bidrar du och ditt företag till att ge fler kvinnor en hoppfull framtid.

Ert stöd är en livsviktig insats för att minska våldet. Faktum är att en av tre kvinnor utsätts för våld eller sexuellt våld någon gång under sitt liv.

Kvinna till Kvinna ser till att drabbade kvinnor får möjligheten att bearbeta sina trauman och modet att anmäla våldtäkt och misshandel. Vi arbetar med lagar och attityder som förändrar på ett större plan eftersom våld inte är en privatsak.

Var med oss i arbetet mot våldet – ge er julgåva i dag »

Kvinna till Kvinnas tackkit för julgåvor (företag) 2019.

Som tack för er gåva får ni ett diplom och ett paket med engagerande bildmaterial att sprida till medarbetare och kunder.

Så här enkelt är ni med och gör skillnad:

  1. Ge er julgåva direkt på vår hemsida.
  2. Som tack för er gåva får ni ett diplom och ett paket med engagerande bildmaterial att sprida till medarbetare och kunder. Materialet laddar ni enkelt ned via en länk som vi skickar med e-post.
  3. Ni är nu med oss i arbetet för att stoppa våld mot kvinnor.

Texten ge er julgåva här med en rosa/röd bakgrund.

Er julgåva når fram!

Etiskt och effektivt.

Vår verksamhet granskas av Svensk Insamlingskontroll. Vårt 90-konto garanterar att din gåva används effektivt och ansvarsfullt. Kvinna till Kvinna är också medlem i Giva Sverige och följer deras etiska krav och koder. 92 % av Kvinna till Kvinnas totala intäkter går direkt till verksamhetens ändamål.

Kvinna till Kvinna bildades 1993 som en reaktion på våldet mot kvinnorna i kriget på Balkan. Idag är Kvinna till Kvinna en av världens främsta kvinnorättsorganisationer och har 100 samarbetspartners på plats i 20 länder runt om i världen.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Anna Tjäder, Partnership & Marketing Manager
Telefon: 070-674 10 03
E-post: foretag@kvinnatillkvinna.se