Swisha en gåva till 90 18 003 Swish

För kvinnors rättigheter,
överallt och varje dag.

Bli månadsgivare nu »
Deltagare i Rwanda Women's Networks program. Foto: Gloria Powell

Efterlängtad seger för EU:s kvinnorättsförsvarare

Ett stort kliv i rätt riktning – den 1 juni ratificerade EU Istanbulkonventionen om våld mot kvinnor.

”Miljontals kvinnor i EU drabbas årligen av mäns våld. Det är bra att frågan nu efter EU:s ratificering kommer högre upp på dagordningen och att kraven på medlemsstaterna ökar.”

– Petra Tötterman Andorff, Kvinna till Kvinnas generalsekreterare

 

Läs hela kommentaren »

Vårt arbete

Stöd världens kvinnorättskämpar

När du ger en gåva är du med och stöttar det internationella arbetet för alla flickors och kvinnors rätt till självbestämmande och ett liv utan våld. Med din hjälp kan vi och våra partnerorganisationer ge kvinnor som utsatts:

» Juridiskt stöd och kunskap om sina rättigheter
» Skydd och psykologiskt stöd
» Yrkesutbildning och möjlighet att försörja sig

Ge en gåva

Bli månadsgivare nu – få Movement Bag

När du blir månadsgivare och ger 150 kronor eller mer i månaden så får du Movement Bag i välkomstpresent som tack för att du är med oss varje dag i kampen för kvinnors rättigheter.

 

Bli månadsgivare »

Personliga berättelser & nyheter

Följ kampen för kvinnors rättigheter

Ta del av nyheter, intervjuer, event och fakta om kvinnors rättigheter – signa upp dig på Kvinna till Kvinnas nyhetsbrev!

Jag samtycker till att mina uppgifter behandlas och lagras i enlighet med GDPR. Läs mer om vår hantering av personuppgifter

Dina pengar når fram

Etiskt och effektivt.

Vår verksamhet finansieras av företag, organisationer och privatpersoner, bland annat får vi stöd från Sida, Radiohjälpen och Svenska PostkodLotteriet. Kvinna till Kvinnas verksamhet granskas av Svensk Insamlingskontroll. Vårt 90-konto garanterar att din gåva används effektivt och ansvarsfullt. 93 % av Kvinna till Kvinnas totala intäkter går direkt till verksamhetens ändamål. Kvinna till Kvinna är även medlem i Giva Sverige och följer deras etiska krav och koder.