Swisha en gåva till 90 18 003

FÖRETAG:
Ge en julgåva för kvinnors rättigheter

Ge en företagsgåva »

Hjälp oss att bryta världens farligaste jultradition.

Idag utsätts var tredje kvinna i världen för våld eller övergrepp någon gång under sitt liv. För de allra flesta händer det i en nära relation. Under jul, och även andra högtider, ser vi varje år en stor ökning av antalet kvinnor som far illa. De stunder då vi spenderar mer tid i hemmet är för många de som är allra värst.

Genom att ge en gåva till Kvinna till Kvinnas arbete i julklapp till era anställda är ni med och bidrar till att kvinnor i över 20 länder får en tryggare framtid. Gåvan gör det möjligt för oss att fortsätta vårt arbete för att förebygga våld mot kvinnor och se till att kvinnor som utsatts för våld får hjälp.

Hjälp oss att bryta världens farligaste jultradition. Stoppa mäns våld mot kvinnor.

 

Texten ge er julgåva här med en rosa/röd bakgrund.

Ge en julgåva från ditt företag

Genom att stödja Kvinna till Kvinnas arbete är ni med och bidrar till att kvinnor i över 20 länder får en tryggare framtid. Ni gör det möjligt för oss att förebygga våld mot kvinnor och se till att kvinnor som utsatts för våld får hjälp.

❤️ Stoppa våld mot kvinnor
❤️ Stärka kvinnors politiska inflytande
❤️ Ge kvinnor mer makt över sina egna liv

Ge julgåva

Gå vidare »

Julgåvan från ditt företag når fram

Vår verksamhet granskas av Svensk Insamlingskontroll. Vårt 90-konto garanterar att din gåva används effektivt och ansvarsfullt. Kvinna till Kvinna är också medlem i Giva Sverige och följer deras etiska krav och koder. 92 % av Kvinna till Kvinnas totala intäkter går direkt till verksamhetens ändamål.

 Kvinna till Kvinna bildades 1993 som en reaktion på våldet mot kvinnorna i kriget på Balkan. Idag är Kvinna till Kvinna en av världens främsta kvinnorättsorganisationer och har 100 samarbetspartners på plats i 20 länder runt om i världen.