Stå upp för kvinnors rättigheter varje dag
Bli månadsgivare »
Swisha en gåva till 90 18 003

Telefonsamtal från Kvinna till Kvinna

Har du blivit uppringd av Kvinna till Kvinna? För att skapa en bättre relation till våra givare använder vi regelbundet telefonsamtal. Vissa görs av vår egen personal och för andra anlitar vi ett externt telemarketingföretag.

Har du blivit uppringd av Kvinna till Kvinna? Just nu ringer vi till personer som varit i kontakt med oss för att fråga om de kan tänka sig att bli månadsgivare. Vi är i stort behov av månadsgivare som skänker kontinuerligt till vårt arbete eftersom det gör att vi kan planera arbetet mer långsiktigt. Vi ringer också till befintliga månadsgivare.

Som månadsgivare stödjer du vårt arbete varje dag hela året. Du bidrar till att kvinnor i över 20 länder får en tryggare framtid. Du gör det möjligt för oss att förebygga våld mot kvinnor och se till att kvinnor som utsatts för våld får hjälp. Tillsammans med oss kan du vara med att förändra livet för kvinnor på några av världens tuffaste platser.

Alla som ringer för Kvinna till Kvinna får utbildning och stöd under arbetets gång för att ni som tar emot samtalen ska känna er trygga med att ni får rätt information och uppgifter. Om du får ett samtal av vår externa partner kommer de alltid att presentera sig och berätta att de ringer på uppdrag av Kvinna till Kvinna.

Numren som vi ringer från är 08-588 89 158, 0756 100 881 och 08 425 04 946. Om du har frågor, hör gärna av dig till oss på insamling@kvinnatillkvinna.se.

Tack för att du är med och stärker kvinnors rättigheter världen över!

28 augusti 2019