Swisha en gåva till 90 18 003 Swish

Starta en Facebook-insamling!

Facebook är den plattform vi använder för privata insamlingar. Detta beror på att Facebook inte tar ut några avgifter, vilket gör att din donation går direkt till arbete för kvinnors och flickors rättigheter. På Facebook är det även både kul och enkelt för dig som vill stötta oss att starta din insamling och sprida den till de du känner.

Starta din insamling »

Dina pengar når fram!

Etiskt och effektivt.

Vår verksamhet finansieras av företag, organisationer och privatpersoner, bland annat får vi stöd från Sida, Radiohjälpen och Svenska PostkodLotteriet. Kvinna till Kvinnas verksamhet granskas av Svensk Insamlingskontroll. Vårt 90-konto garanterar att din gåva används effektivt och ansvarsfullt. 92 % av Kvinna till Kvinnas totala intäkter går till verksamhetens ändamål. Kvinna till Kvinna är även medlem i Giva Sverige och följer deras etiska krav och koder.

Anders cyklade 240 mil för
kvinnors rättigheter

En person som samlat in pengar till Kvinna till Kvinna är Anders Johansson. När han fyllde 60 år ville han inte ha några presenter, istället uppmanade han nära och kära att skänka pengar till Kvinna till Kvinna. Men inte nog med det. Han bestämde sig också för att cykla från Haparanda till Ystad och uppmanade folk att heja på genom att skänka pengar till hans insamling. Över 50 000 kronor lyckades Anders samla in!

Läs mer om Anders insamling »

Företag eller organisation? Läs mer »

Frågor?

Du kan alltid kontakta oss!

Din gåva är viktig!