Stå upp för kvinnors rättigheter varje dag
Bli månadsgivare »
Ge en SMS-gåva

Starta en insamling för kvinnors rättigheter

Fyller du år men har nog med prylar? Eller är du sugen på att göra världen lite bättre samtidigt som du springer ett lopp? Då kan du starta en insamling för kvinnors rättigheter!

Starta en insamling som privatperson

Att starta en insamling är både roligt och enkelt. Du kan göra det själv eller via sidan BetterNow.  För att öka intäkterna är det bra att berätta varför du vill samla in pengar och sprida insamlingen i sociala medier. Berätta också gärna om de gåvor du får in, och hur långt du har kvar för att uppnå ditt mål. Då motiverar du andra att bidra till din insamling.

Starta din insamling här »

Anders cyklade 240 mil för
kvinnors rättigheter

En person som samlat in pengar till Kvinna till Kvinna är Anders Johansson. När han fyllde 60 år ville han inte ha några presenter, istället uppmanade han nära och kära att skänka pengar till Kvinna till Kvinna. Men inte nog med det. Han bestämde sig också för att cykla från Haparanda till Ystad och uppmanade folk att heja på genom att skänka pengar till hans insamling. Över 50 000 kronor lyckades Anders samla in!

Läs mer om Anders insamling »

Starta en insamling som företag eller förening

Insamlingar kan också göras av föreningar, organisationer och företag. Uppmana dina kollegor att skänka pengar, eller varför inte låta intäkterna från en företagsfest gå till Kvinna till Kvinna?

Starta er insamling här »

Spelhjälpen samlade in över
70 000 kronor!

Spelhjälpen är en förening för gamers som varje år samlar in pengar till välgörande ändamål. 2017 valde de att skänka alla insamlade pengarna till Kvinna till Kvinna, och fick ihop över 70 000 kronor!

Kontakta oss gärna!

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss:

Tre tips till din insamling:

  1. Berätta varför du vill samla in pengar och sätt upp ett insamlingsmål.
  2. Sprid din insamling i sociala medier och tagga Kvinna till Kvinna.
  3. Berätta för dina vänner hur insamlingen går och hur långt du har kvar tills du når ditt mål.

Lycka till och tack för att du är med och bidrar till arbetet för kvinnors rättigheter!

Samla in pengar för kvinnors rättigheter

Din gåva är viktig!

Gå vidare »

Dina pengar når fram!

96 procent av din gåva går direkt till arbetet för kvinnors rättigheter!

Kvinna till Kvinna kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Vårt 90-konto garanterar att dina pengar används så effektivt och ansvarsfullt som möjligt. När du skänker 100 kr går 96 kronor direkt till arbetet för kvinnors rättigheter. Endast fyra procent av Kvinna till Kvinnas insamlade medel 2017 gick till administration.