Stå upp för kvinnors rättigheter varje dag
Bli månadsgivare »
Ge en SMS-gåva

Redovisningsansvarig

Vill du arbeta i en organisation som gör skillnad för kvinnors rättigheter? Som redovisningsansvarig på Kvinna till Kvinna har du en utåtriktad roll och är ett stöd för organisationen både i Sverige och övriga länder.

Kvinna till Kvinna arbetar för kvinnors rättigheter och fred, bland annat genom att stödja organisationer som skapar mötesplatser för kvinnor, skapar dialog i konflikter, utbildar om kvinnors mänskliga rättigheter och motverkar våld mot kvinnor. Kvinna till Kvinna stöttar samarbetsorganisationerna genom ekonomisk hjälp och genom att förmedla kontakter. Kvinna till Kvinna bedriver också nationellt och internationellt påverkansarbete för att öka kvinnors representation i fredsprocesser. Kvinna till Kvinna verkar i ett tjugotal länder.

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande projektredovisning samt utbetalningar av projektmedel
  • Samordna projektrevisioner
  • Avstämningar, analyser och kvalitetssäkring av redovisningen
  • Ansvara för de finansiella delarna i årsredovisning och delårsrapporter
  • Stöd och rådgivning till organisationen inom redovisning, budgetuppföljning och system
  • Vidareutveckla organisationens ekonomimodell och affärssystem samt en effektiv ekonomistyrning

Vem är du?

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom ekonomi och flera års erfarenhet av att arbeta med redovisning, gärna projektredovisning, samt rapportering. Du är van att arbeta i affärssystem, Kvinna till Kvinna använder Xledger. Dina kunskaper i Excel är mycket goda. Det är meriterande med erfarenhet av bidragshantering.

Som person är du analytisk och trivs i ett öppet samarbetsklimat. För dig är det naturligt att vara ett stöd både i redovisnings- och systemfrågor. Du har ett strukturerat, effektivt och välorganiserat arbetssätt. Du är van att uttrycka dig både muntligt och skriftligt på engelska och är pedagogisk. 

Intresserad?

Tjänsten som redovisningsansvarig är en tillsvidareanställning på heltid, med inledande provanställning på sex månader. Placeringen är på huvudkontoret i Stockholm/Globen. Resor till kontor i andra länder där Kvinna till Kvinna har verksamhet förekommer två till tre gånger per år.

Kvinna till Kvinna har kollektivavtal (Tjänstemän Idea med Unionen och Akademikerförbunden). Arbetets karaktär är sådant att endast kvinnor, antingen självidentifierade eller juridiska, anställs. I övrigt eftersträvar Kvinna till Kvinna mångfald.

I denna rekrytering samarbetar Kvinna till Kvinna med 360 Rekrytering AB. Varmt välkommen med din ansökan på www.360rekrytering.se. Urval och intervjuer sker löpande under processen. Vid frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Susanne Ömossa 072-565 80 75.

Ansök här

16 april 2018