Fler val

Företag

FÖRETAGSSAMARBETEN FÖR EN VÄRLD MED HÅLLBAR FRED

Kvinnor utsätts för våld och övergrepp i krig- och konfliktdrabbade områden. De misshandlas, våldtas och dödas. Kvinnor stängs in i sina hem och flickor får inte gå till skolan. Kvinnors röster tystas om de uttrycker vad de känner och tycker.

Samtidigt visar historien att det är kvinnor som ofta är de första att kämpa för förändring. Världen såg det under krigen på Balkan, i Liberia och Nordirland. Men trots kvinnors strävan får de sällan vara med och bestämma om vägen till fred och demokrati. Det vill Kvinna till Kvinna ändra på.

Kvinna till Kvinna arbetar för en värld där det råder hållbar fred byggd på demokrati och jämställdhet, där konflikter hanteras med ickevålds-metoder. Vi tror på en värld där mänskliga rättigheter respekteras och alla människor kan känna trygghet och säkerhet. En värld där kvinnor har makt och inflytande över beslut och är fullvärdiga aktörer i samhällsutvecklingen.

Att företag ska vara en positiv och drivande kraft i kampen för kvinnors rättigheter är självklart för Kvinna till Kvinna. Genom att stödja Kvinna till Kvinna ger ditt företag kvinnor i konfliktdrabbade områden chansen att påverka sina liv.

Det är också ett sätt att tydligt kommunicera ert sociala ansvarstagande mot kunder och anställda – en klok investering i ert varumärkesbyggande arbete.

Tillsammans skräddarsyr vi hur samarbetet ska gå till genom att titta på förutsättningar, drivkrafter och gemensamma mål. Ditt företag blir en viktig partner i vår strävan att stärka kvinnor i krig och konfliktdrabbade områden.

KONTAKTA OSS

Du och ditt företag är välkommen att kontakta Kvinna till Kvinna via telefon eller email.

Telefon: 070-674 10 03
E-post: foretag[at]kvinnatillkvinna.se
Plusgiro: 901800-3
Bankgiro: 901-8003

Kan man stödja Kvinna till Kvinna utan att bli företagspartner?
Alla bidrag är mycket viktiga och välkomna. Ett bra sätt att stödja är att bli Kvinna till Kvinnas Företagsvän, genom att skänka en gåva via formuläret nedan. Som tack för er insats får ni en unik Femdefenders-poster och möjlighet att synas på vår hemsida.

Gåvobelopp

(Lägsta belopp: 5000kr)

Mina kontaktuppgifter

* * * *
*
*

Betalmetod

Visa, Mastercard, Eurocard eller Maestro
Handelsbanken och Nordea
Alla obligatortiska* fält måste vara fyllda.

När du klickar på Fortsätt förflyttas du till PayEx sida för att slutföra betalningen.

PayEx