Fler val

Testamentera en gåva

Gör en investering som lever vidare! Genom att testamentera en gåva till oss stöttar du kvinnor i konfliktområden där kvinnor tystas, hotas och utsätts för våld utan att det anses vara ett brott!

Krig och konflikter ökar utsattheten för flickor och kvinnor. Fattigdom, sjukdom och våld mot kvinnor ökar. Därför arbetar Kvinna till Kvinna med att stärka kvinnor i krig och konfliktdrabbade områden. Vi samarbetar med fler än 130 kvinnoorganisationer i 17 länder. De kämpar alla för kvinnors rättigheter och tar en aktiv del i arbetet för fred och återuppbyggnad. stämpel goda testamentet

Genom våra samarbetsorganisationer arbetar vi mot sexuellt våld och för att alla kvinnor ska ha rätt till reproduktiv hälsa, juridiskt stöd och att bestämma över sin egen kropp. Vi arbetar med att ge kvinnor möjlighet att organisera sig, göra sina röster hörda och få ökat inflytande i samhället. Vi verkar för att kvinnor ska få utrymme att delta i fredsprocesser och för att lösa konflikter med fredliga medel.

Det du testamenterar till oss går till arbetet för en säkrare och mer rättvis värld och kommer att användas där det gör mest nytta.

Du kan välja att testamentera ett visst belopp, en procentandel, ett föremål, värdepapper eller en fastighet.

Besök Goda testamentets hemsida eller skicka ett email till insamlingsansvarig@kvinnatillkvinna.se om du vill veta mer!

Senast uppdaterad: 2016-09-13