Fler val

Malmö/Lund

Malmö/Lunds volontärgrupp startade redan 2010. Volontärgruppen arrangerar sina volontärträffar en gång i månaden (kvällstid) och vid dessa tillfällen erbjuds utbildningar, workshops och samtal om kvinnors rättigheter, fred och säkerhet.

Volontärgruppen i Malmö/Lund deltar i universitets-och högskolemässor, Pride-parader, Feministisk Festival och mycket mer för att uppmärksamma de frågor som Kvinna till Kvinna arbetar med.

Här hittar du kalendarium för Malmö/Lund-gruppen.

Anmäl dig som volontär i Malmö/Lund.

 

Träffa volontären William Ek Uvelius!  

William Ek Uvelius

William Ek Uvelius

Vad gjorde att du bestämde dig för att bli volontär?

Det är svårt att hitta en händelse som gjorde att jag ville bli volontär, men jag har följt Kvinna till Kvinnas arbete länge och kände att jag på något sätt ville dra mitt strå till stacken. Jag vill hjälpa till med spridning av ett så viktigt arbete.

Berätta om ditt bästa minne som volontär på Kvinna till Kvinna!

Det är nog Lundapride förra året, det var en oerhört peppande stämning med sol och dans. En stor skara människor ifrån alla håll och kanter som samlas för en så bra sak.

Vad är det bästa med din volontärgrupp?

Diskussionerna, utan tvivel. En har aldrig gått ifrån ett möte utan att ha ett stort leende på läpparna, något att fundera på eller lärt sig något nytt, ofta allt på samma gång.

Senast uppdaterad: 2016-06-08