Fler val

Lediga jobb/praktik

Kvinna till Kvinna stärker kvinnor i krig och konfliktdrabbade områden. Vi samarbetar med kvinnoorganisationer som arbetar för kvinnors rättigheter och för en hållbar fred.

Kvinna till Kvinnas loggaKvinna till Kvinna har cirka 100 anställda – fördelade på huvudkontoret i Stockholm och tio landkontor på Balkan, i Mellanöstern, Södra Kaukasien samt i Central- och Västafrika. Här nedan listas eventuella lediga jobb och praktikplatser hos oss. Se även lediga jobb på vår engelska hemsida.

Vi har för närvarande följande lediga tjänster:

Program Administrator

2017-07-19 10:08

The Kvinna till Kvinna Foundation invites you to apply for the position as Program Administrator. If you are fluent in Arabic – please continue reading, because it’s a highly desirable asset!

The current project aims to provide administrative and logistical support for capacity building targeting particular …

Läs mer

Grants Manager MENA

2017-07-17 16:09

Kvinna till Kvinna söker ytterligare en Grants Manager för vårt regionala arbete i MENA-regionen. För nuvarande arbetar vi i fem länder i regionen i ett regionalt program med fyra pågående avtal.

Sista ansökningsdag: 20 augusti 2017

Kvinna till Kvinna arbetar sedan 2001 i Mellanöstern och Nordafrika för …

Läs mer

Grants Manager Södra Kaukasus

2017-07-17 16:04

Kvinna till Kvinna söker en Grants Manager för vår verksamhet i Södra Kaukasus. Verksamheten genomförs huvudsakligen i Georgien, Armenien och Azerbaijan, där Kvinna till Kvinna i dagsläget har tre pågående program.

Sista ansökningsdag: 19 augusti 2017

Kvinna till Kvinna arbetar sedan 2002 i Södra Kaukasus med stöd …

Läs mer

Projektledare Systerskap, halvtid

2017-07-11 15:31

Brinner du för att entusiasmera andra till engagemang för kvinnors rättigheter? Har du erfarenhet av att administrera projekt och att leda och stötta ideella krafter? Är du dessutom en naturlig nätverkare med kunskap i andra språk än svenska och engelska? Då hoppas vi att du vill …

Läs mer