Se fler val

Copyright-information

Copyright-information

Allt material på den här webbplatsen, inklusive texter, artiklar, bilder, annonsmaterial eller annan grafik, är copyright-skyddat enligt lagen om upphovsrätt och får inte kopieras, distribueras eller på något sätt dupliceras utan tillåtelse. Du får endast lov att använda materialet från webbplatsen för privat, icke-kommersiellt bruk. I detta ingår inte att utan tillåtelse använda material från den här webbplatsen på egen webbplats eller liknande. Kopiering, mångfaldigande, överlåtelse, försäljning, överföring, lagring eller på annat sätt distribution av materialet på vår webbplats för offentliga eller kommersiella syften får inte ske utan skriftligt tillstånd.

Citera gärna vårt material, men ange alltid källan.

Länkningspolicy

Kvinna till Kvinnas webbplats innehåller text- och bildmaterial som är skyddat av upphovsrättslagen. Om du länkar till Kvinna till Kvinnas webbplats ber vi dig därför att respektera följande:

• Ange länken till webbplatsen på ett neutralt sätt.

• Logotyper får inte användas utan tillstånd för att länka till en webbplats. Kontakta oss och berätta hur du vill använda logotypen.

• Använd endast så kallad hypertextlänk, det vill säga att då användaren klickar på länken förflyttas han eller hon till Kvinna till Kvinnas webbserver.

• Undvik så kallad ramlänkning (frameslänkning), det vill säga länka inte så att någon av Kvinna till Kvinnas webbplatser placeras inom ramarna (frameset) för en annan webbplats.

• Använd inte så kallad inlinelänkning, det vill säga länka inte så att information automatiskt hämtas från Kvinna till Kvinnas webbplats och placeras på annan webbplats.

• Länka inte i sådana sammanhang att syftet med Kvinna till Kvinnas material förvanskas, eftersom Kvinna till Kvinna kan förknippas med innehållet på den webbplats där länken är placerad.

• Länka inte på ett sådant sätt eller i ett sådant sammanhang att Kvinnas till Kvinna material riskerar att missförstås.

Har du några frågor vänligen kontakta:

Olga Beletski
Webbredaktör/Web editor
Tel: + 46-8-588 891 49
olga.beletski@kvinnatillkvinna.se
Slakthusplan 3
121 62 Johanneshov
Sweden

Senast uppdaterad: 2015-08-25