Se fler val

  • Svenska schlagervinnaren Loreen besöker kvinnorättsorganisationen YUVA i Baku, maj 2012. Foto: Kvinna till Kvinna.

    Svenska schlagervinnaren Loreen besöker kvinnorättsorganisationen YUVA i Baku, maj 2012. Foto: Kvinna till Kvinna.

  • "Det är en stor utmaning att få de unga kvinnorna att stanna kvar på centret. Att vara aktivist ses inte positivt av samhället" säger Pervana Mammedova, mitten, grundare av YUVA Humanitarian Center, vars verksamhet går ut på att stärka unga kvinnor. Här tillsammans med Leyla och Sevda Jahangirova, båda aktiva i YUVA. Foto: Kvinna till Kvinna/Karin Råghall.

    ”Det är en stor utmaning att få de unga kvinnorna att stanna kvar på centret. Att vara aktivist ses inte positivt av samhället” säger Pervana Mammedova, mitten, grundare av YUVA Humanitarian Center, vars verksamhet går ut på att stärka unga kvinnor. Här tillsammans med Leyla och Sevda Jahangirova, båda aktiva i YUVA. Foto: Kvinna till Kvinna/Karin Råghall.

  • Kvinnor från Kvinna till Kvinnas azeriska samarbetsorganisationer deltar i Integrated Security, ett program som fokuserar på hur kvinnorättsförsvarare kan arbeta med sin egen säkerhet och välmående. Foto: Kvinna till Kvinna.

    Kvinnor från Kvinna till Kvinnas azeriska samarbetsorganisationer deltar i Integrated Security, ett program som fokuserar på hur kvinnorättsförsvarare kan arbeta med sin egen säkerhet och välmående. Foto: Kvinna till Kvinna.

Azerbajdzjan

Kvinna till Kvinnas arbete i Azerbajdzjan koordineras från vårt kontor i Georgiens huvudstad Tbilisi.

Vi började samarbeta med kvinnoorganisationer i Azerbajdzjan 2004. Våra samarbetsorganisationer arbetar bland annat med kvinnors rättigheter, våld mot kvinnor, kvinnors hälsa, att stärka kvinnors deltagande i politiken och fredsbyggande.

Senast uppdaterad: 2016-01-18