Kategorier

Grattis Loreen!

Kvinna till Kvinna vill rikta ett stort grattis till Loreen för vinsten i Eurovision Song Contest! I samband med Eurovision har Loreen på ett engagerande sätt tagit tillfället i akt att lyfta situation i Azerbajdzjan, inte minst vad gäller kvinnors rättigheter. Samtidigt har hon inspirerat unga aktivister att fortsätta kämpa för sina drömmar.

– Grattis Loreen! Vi är så stolta och glada idag. Det faktum att du har besökt vår samarbetsorganisation YUVA och andra MR-organisationer i Azerbajdzjan är mycket betydelsefullt för dem, och för att omvärlden ska uppmärksamma situationen i Azerbajdzjan. Vi önskar dig all lycka framöver och hoppas att du fortsätter ditt engagemang i de här frågorna. Vi ses igen! säger Lena Ag, generalsekreterare på Kvinna till Kvinna.

Läs gärna Lena Ags debattartikel Vad händer när schlagercirkusen drar vidare? på SVT Debatt.

Senast uppdaterad: 2012-11-30